AGENDA:

RIENK GEERTSMA

Profielfoto Rienk Geertsma

“Vertrouw

op je innerlijke kompas

& ontwikkel de moed

om ‘eigen’ keuzes te maken

KORT IETS OVER MIJ

Als vader van twee kinderen, echtgenoot, hoger opgeleide professional en ondernemer ben ik allereerst dankbaar. Dankbaar voor de mensen om me heen, het pad dat ik bewandeld heb om te staan waar ik nu sta en voor het pad dat me te wachten staat.

Na zes jaar in loondienst ben ik eind 2014 het zelfstandige pad opgegaan. Wanneer ik terugkijk
naar de periode voordat ik het ondernemerschap omarmde, voel ik de bekende prestatiedruk. Ik had een verantwoordelijke functie, een jong gezin, een hypotheek… het bezorgde mij vaak een hoop stress. Ik dacht het allemaal alleen aan te moeten kunnen. Hulp vragen was niet mijn sterkste kant.

Na een paar jaar aanmodderen was ik het zat. Ik besloot het roer om te gooien en een andere koers te varen. Met behulp van diverse trainingen, coaching sessies, omscholing, zelfontwikkelingsprogramma’s en meditatie heb ik een aantal belangrijke overtuigingen die mij beperkte los kunnen laten. Ik voelde dat mijn innerlijke basis steeds steviger worden. Ik ken mijn verlangen en weet wat mijn unieke bijdrage is voor de wereld. Vanuit deze basis voel ik me voldoende stevig om het onbekende terrein te blijven verkennen en hiermee mijn ontwikkeling te voeden. Het is mijn levenspad.

MIJN ERVARINGEN

In de afgelopen jaren heb ik meerdere mensen en diverse groepen op energieke wijze in hun ontwikkeling mogen begeleiden. In samenwerking met de HartWerkenGroep heb ik teamtrainingen gegeven bij T-Mobile als onderdeel van langlopende programma’s. Samen met een collega-trainer heb ik via De Baak een 4-daagse training verzorgd, genaamd: ‘ Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals’. Bij TOPdesk in Delft heb ik gedurende een half-jaar een ‘Teamleiderleider Ontwikkeltraject’ gefaciliteerd voor 25 teamleiders. Voor een productiebedrijf in Apeldoorn heb ik als co-trainer een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van een groep lijncoördinatoren. 

Naast teamtrainingen binnen organisaties begeleid ik één op één coachingsessies. Met mezelf als spiegel komt de coachee vaak in korte tijd tot de kern van een pijnpunt. De actiepunten volgen dan als vanzelf.

Het inspireert mij telkens weer om de impact van de trainingen en sessies aan den lijve te ervaren. Het raakt me om te zien welke moedige stappen deelnemers in korte tijd durven zetten.

Weten op welke koers ik vaar? Lees HIER verder.

CONTACT

Spreekt jou dit aan? Wil je voor jezelf, jouw team en/of organisatie meer helderheid krijgen in de nodige stappen voor een gewenste beweging? Vul dan het contactformulier hieronder in of bel: (06) 464 088 49.

Copyright: mijnbasis.nl \ Webdesign: Prode

×