AGENDA:

MIJN VISIE

“De groei van een organisatie hangt af
van de groei van haar medewerkers”

Veel professionals raken regelmatig verstrikt in de waan van de dag. “Ik word geleefd” is dan een veelvoorkomende uitspraak. Jij hebt, net als ik, tijdens je studietijd geleerd hoe je met name vanuit je hoofd moet werken en leren. Kennis en informatie voorop. Wat we nooit geleerd hebben is waar echte kracht ligt, wat jou eigen is en hoe je dit in je werk optimaal tot uiting kan brengen. 

Om hier bij te kunnen vergt dat je vertraagt en jezelf nieuwe vragen gaat stellen. Dat je oude manieren van denken loslaat. Het vergt dat je weer op je intuïtie durft te vertrouwen en de moed ontwikkelt om je eigen keuzes te maken. Keuzes die van binnenuit zich aandienen en voor jou kloppen.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw persoonlijke groei niet alleen op jouw leven een wezenlijke impact heeft, maar ook op je omgeving… waaronder je organisatie.

MIJN MISSIE

“Persoonlijke groei op de werkvloer”

Mijnbasis faciliteert in de nodige gesprekken op het pad naar meer plezier, energie en eigenheid op de werkvloer. Ik loop graag een eindje met jou, je team en organisatie mee tijdens deze boeiende reis.

De eerste stap is vertragen en het vertrekpunt bepalen. Enkel in deze vertraging kan een glimp opgevangen worden van de waan van alle dag en waar deze toe leidt. In dit zien vindt al een stukje transformatie plaats. Met de juiste vragen wordt helder welke eventuele koerswijziging nodig is om weer met de wind in de rug de volgende stap te zetten.  

MIJN WAARDEN

Vijf kernwaarden vormen mijnbasis. Bewust, Anders, Samen, Integriteit en Synergie.  

Bewust zijn… het heeft alles te maken met observeren wat er zich in je en daar buiten afspeelt zonder te oordelen.

Door anders te denken en te doen ten opzichte van wat je gisteren dacht en deed zul je oude beperkende overtuigingen en patronen los kunnen laten.

Ga je alleen dit avontuur aan, dan kom je er ook wel. Samen kom je altijd verder… het is leuker en je zult gemakkelijker jezelf overstijgen. 

Integriteit is de reis naar meer plezier, vitaliteit en zingeving. De zoektocht naar wat jou eigen is en het hiernaar handelen. Een integraal samenspel van het synchroon krijgen van je binnenwereld met de buitenwereld. 

Synergie is het ultieme resultaat dat vanzelf ontstaat op het moment dat je leeft conform alle vier kernwaarden. Co-creatie in haar meest pure vorm.

MIJN DOEL

Mijn doel voor het jaar 2020 is om 100 organisaties de waarde van vertragen te laten ervaren. Gesprekken worden gevoerd vanuit een gevoel van gezamenlijkheid. Er is een duidelijk besef van een ieders unieke bijdrage. De werkvloer is een omgeving waar gewerkt, geleerd en ontwikkeld wordt. Fouten maken hoort hier bij. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor zowel de eigen ontwikkeling, als die van collega’s. In een team ben je namelijk wederzijds afhankelijk van elkaar. Ik draag graag mijn steen hieraan bij!

 

 

“seriously, do not take life too seriously”

 

 

Ik heb iemand eens horen zeggen: “serieus, neem het leven niet al te serieus”. Bij mij bezorgt deze quote telkens weer een glimlach op mijn gezicht. Het herinnert mij er telkens weer aan om regelmatig te vertragen, bewust adem te halen en te genieten van de mooie dingen in het leven.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel: 06 46 40 8849.

 

Copyright: mijnbasis.nl \ Webdesign: Prode

×