COACHING  &  TRAINING

Jezelf zijn is je ware natuur zijn. Het ontdekken hiervan is een voorrecht voor ieder mens. Gun het jezelf en zet vandaag een eerste stap!

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching is… persoonlijk. De klik tussen coach en coachee is daarom belangrijk. Vandaar dat het kennismakingsgesprek GRATIS is. Iedere coach heeft zo een eigen stijl. Als ik de mijne nu zou moeten omschrijven dan is dat “liefdevol confronterend”. Wat dit precies betekend en of dit bij jou past weet ik niet. Daar komen we achter nadat we elkaar gezien en gesproken hebben.

Een eerste kennismaking doe ik graag tijdens een boswandeling. Bij een koffietentje afspreken kan natuurlijk ook. Bij mij thuis heb ik ook de mogelijkheid voor een eerste gesprek. Mocht je andere wensen hebben? Geen probleem. In goed overleg komen we er altijd uit.

 

   LEES MEER  

Reisgenoten

Met REISGENOTEN wil ik iets nieuws op de nederlandse coachingsmarkt neerzetten. Drie maanden trekken we samen op… waarbij het zowel over jouw persoonlijke ontwikkeling als de mijne gaat.

We zijn even reisgenoten van elkaar

 

   LEES MEER   

Training

In een groep heb je een hele andere dynamiek dan in één op één sessies. Iedereen is een inspiratiebron voor elkaar. Dit vind ik zo leuk aan het werken met groepen. Het allerbelangrijkste is dat er een veilige setting is. Een setting waar iedereen zich prettig genoeg voelt om de stap in het onbekende te zetten. Dan mag het soms een beetje oncomfortabel aanvoelen. Dat is helemaal oké en zelfs noodzakelijk omdat hier het echte leren plaatsvindt. Het gevoel dat je niet alleen bent, schept vertrouwen en helpt je om de nodige stappen te zetten.

Tijdens onze trainingen werken we met verschillende werkvormen waarbij we de volgende drie leeringangen inzetten: Hoofd (theorie), Hart (gevoel en emotie) en Handen (lichaamswerk, doen).

Je kunt je inschrijven voor de volgende trainingen:

Jouw Uitnodiging

 

Hartgesprekken

 

Mannenavond

 

Vrouwenavond

Copyright: mijnbasis.nl \ Webdesign: Prode

×