HARTGESPREKKEN

De rijkdom van je relatie hangt af van de mate waarin jij jezelf bent en kunt zijn en de mate waarin de ander zichzelf is en kan zijn!

 

Hartgesprekken is een ééndaagse communicatiecursus speciaal voor koppels waarin beide partners gaan ervaren om met elkaar vanuit het hart te spreken. Gesprekken die gaan over het wezenlijke van een ieder. Over verlangens. Behoeftes. En ook irritaties. Frustraties. Hoe voer je deze gesprekken zonder de ander te beschadigen. Het zijn gesprekken die de relatie verrijken!

 

Het tegenovergestelde van hartgesprekken zijn hoofdgesprekken. Die kennen we allemaal maar al te goed. Die voeren we namelijk dagelijks en gaan over de praktische dingen van het leven. Haal jij de kinderen op vanavond? Moet ik nog wat meenemen uit de supermarkt? Doen we een actieve of een relaxte vakantie deze zomer?

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor koppels die al enkele jaren samen zijn die het gevoel hebben dat de verbinding langzaam tussen de vingers wegglipt. Stellen die verdieping zoeken voorbij de gesprekken over de praktische kant van de relatie, zoals wie de kinderen van de opvang haalt en wie er kookt vanavond.

 

Zou je graag met je lief de verbinding weer willen voelen en willen weten hoe jullie je harten weer samen laten praten? 

 

Samen met mijn partner Miranda Bouwhuis van LevendeLiefde nodigen we jullie graag uit om samen met ons in de prachtige bosomgeving van de Loonse Drunense Duinen Hartgesprekken aan te gaan.

 

   LEES MEER   

hartgesprekken voor koppels die vanuit het hart willen communiceren

Copyright: mijnbasis.nl \ Webdesign: Prode

×